Activitats

Clàssic:

Titulars

· Carles Ibáñez i Padró, director i coreògraf, President de l’Associació de Professors de Dansa Acadèmica deBarcelona, Vice-president 1er de la Federació Catalana de Professors de Dansa, Organitzador i Director de les Temporades de Ballet al Poblenou.

· Margarita Abad , sots-directora i directora pedagògica de l'apartat de la Royal Academy of dance.

· Marc Ibáñez, ballarí solista Ballet al Òpera de Limoges, a la Companyia de Dansa Carles Ibáñez i al Ballet de Vorpommern (Alemanya). Nombroses participacions al Gran Teatre del Liceu.

Col.laboradors

· Miriam Subatella, Ballarina solista i assistent de coreografia de la Companyia de Dansa Carles Ibáñez. Ballarina en nombroses Òperes al Gran Teatre del Liceu.

· Ester Masramon, Ballarina de la Companyia de Dansa Carles Ibáñez.

Jazz:

· Lídia Ibáñez, professora convidada, ballarina de la Companyia de Dansa Carles Ibáñez. Professional dels musicals Mamma Mia!! a Barcelona, Madrid i Gira nacional. La Bella y la Bestia en el personatge de “Chica Boba” amb en Gastón a Barcelona, i a diverses operes al Gran Teatre del Liceu. Personatge a Boig per tu, el Musical.

Professorat

Área Pedagògica:

· Infantil

· Juvenil

· Nivell Mig

· Nivell Avançat

· Professional        

Exàmens Royal Academy of Dance:

· Graded Examinations (Children’s)

· Vocational Graded Examinations

 

Proves d’accés a conservatoris de dansa

 

Puntes i Repertori:

· Iniciació

· Bàsic

· Mig

· Avançat

· Pas a dos        

Disciplines Complementàries:

· Contemporani

· Jazz

 

 

Treball Coreogràfic:

· Com a taller

· Per a l’escena        

Espectacles:

· Com a formació

· Com a experiència

· Professional: ballet, òpera, televisió...

 

 

Cursos intensius d’estiu

 

Escola de Dansa Carles Ibáñez   ·   Escola de Dansa Carles Ibáñez   ·   Escola de Dansa Carles Ibáñez   ·   Escola de Dansa Carles Ibáñez  ·   Escola de Dansa Carles Ibáñez   ·   Escola de Dansa Carles Ibáñez 

·    Companyia de Dansa Carles Ibáñez    ·    Companyia de Dansa Carles Ibáñez    ·    Companyia de Dansa Carles Ibáñez    ·    Companyia de Dansa Carles Ibáñez    ·    Companyia de Dansa Carles Ibáñez   ·

Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona   ·   Ballet a Barcelona

Escola de Ballet CARLES IBÁÑEZ

Novetat:

 

Dimarts i dijous a les 12h30 el nou professor, Alberto Aymar, ens proposa una classe de dansa contemporània molt ballada de nivell mig/avançat. 

Consulta els nous Horaris aquí

Horaris